Res och se världen - eller ta en charter helt enkelt!

Posta min naprapat i Stockholm!


skrivet den 19 nov av Admin, klockan:11:42
Är ute på resande fot just nu nere i Mexico och allting är toppen! Värmen är härlig men den börjar att ta ut sin rätt på en som människa. Man är konstant svettig och har blivit ordentligt solbränd. Men man ska inte klaga på sånt när man är på semester det är ju lite av grejen när man är utomlands. En sak som jag dock känner att jag kan klaga på just nu, är mina ryggproblem. Undra om man kan besöka en som kan hjälpa mig i Mexico annars är jag ju van med min naprapat i Stockholm. De brukar att lösa alla problem åt mig med rygg, leder och muskler. Vi får hoppas att jag hittar någon annars får jag kanske nöja mig med en kiropraktor som också hjälpt tidigare. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt